Журнал Перець
ВЕСЕЛА РЕСПУБЛІКА

Журнал Перець 1972 №04 Сторінка 3

Журнал Перець 1972 №04 Сторінка 3. Увага! Хто загубив лівий чобіт, просимо з’явитися в бюро знахідок», оголосив гучномовець на виставці, і за кілька хвилин у невелику кімнату неможливо було протиснутися. Це я, я загубив, доводив один. Ні, вибачаюсь, це наша річ, заперечував інший. От що, зупинив їх завідуючий бюро знахідок. Давайте зробимо так: хай кожен називає прикмети загубленої речі. Будь ласка, схопився перший, я з Херсонської взуттєвої фабрики № 10. І прикмети нашої продукції напам'ять знаю. По-перше, задник перекошений, підошва зміщена, окремі частини відклеюються... Не те! Я ж кажу, наша ця річ! зрадів другий. Як виявилося представник Ворошиловградської взуттєвої фабрики. А прикмети вашої продукції? У наших чобітках підошва відстає, замки не відкриваються або не закриваються... Ні, у чоботі, що до нас потрапив, замків немає... Тоді це точно наш чобіт, впевнено заявив представник львівської фірми «Прогрес». Підошва у наших чобіт не відстає, не відклеюється, а просто відпадає... Ваш чобіт, сказав завідуючий бюро знахідок і вручив представникові фірми «Прогрес» спочатку чобіт, а потім і підошву. Солодкий пісок ДЛЯ ВАС, ГУРМАНИ Звичайний пісок сам собою річ не їстівна. Але додайте до нього шоколаду і вам закортить поласувати ним. Переконатися у цьому ви можете в дегустаційному залі виставки, де є така суміш, приготовлена Ровен-ською кондитерською фабрикою. Має вона вигляд цукерки і називається «Червона». Перед дегустацією не полінуйтеся про всяк випадок викликати «Швидку допомогу». За новим рецептом На довгу пам'ять Зайшла людина у «Соки-води», перехилила склянку яблучного соку, а за хвилину забула, що пила. Треба, щоб довго пам’ятала, вирішили на Ямпільському консервному заводі на Вінниччині. І додали до соку звичайного піску. Технологія проста, а враження незабутнє: довго ще будете плюватися! Перша тисяча бутелів такого соку прибула в павільйони нашої виставки. У гороховий суп, що швидко розварюється, додається жир, цибуля, борошно, сіль, перець і... шматок вугілля. Як свідчить досвід Колиндя-нівського концентратно-дріжджово-го комбінату (Закарпатська область), вугілля робить гороховий суп неповторним за смаком. А за свідченням І. М. Гуцула, який знайшов це вугілля у супному брикеті і надіслав на нашу виставку, неповторним робиться і колір страви. МАЛЕНЬКІ ХИТРОЩІ рукав, яко-примхи ЧИ ВМІЄТЕ ВИ ОДЯГАТИСЬ? (Нотатки з демонстраційного залу) Не встигли ви купити міні-спідничку, як законодавці мод…


 Copyright © 1922-2024 "Перець"