Журнал Перець
ВЕСЕЛА РЕСПУБЛІКА

Журнал Перець 1975 №21 Сторінка 5

(Гуморески)
Журнал Перець 1975 №21 Сторінка 5 - Гуморески. На прохідній м'ясокомбінату панувало особливе пожвавлення: останнім часом охоронники тут мінялися, як рукавички у вередливої модниці. Це нібито було викликано підвищеним захопленням деякої несвідомої частини працівників продукцією свого підприємства. Вони так швидко умудрялися робити з охоронників заядлих гурманів, що лишався єдиний вихід міняти їх мало не кожного місяця. Любителів, які тягли твердокопчені ковбаси та ласі шматки свинини й телятини, дедалі більшало. Товариський суд явно не встигав розглядати справи. Деяких ласих на ковбаси лупцювали у заводській стіннівці. Але й це мало допомагало. Тому поява нового довготелесого охоронника була зустрінута з деякою настороженістю. Цю голоблю з виразкою шлунка спочатку доведеться поставити на відгодівлю, а вже потім прилучати до нашої компанії, сказав першокласний фахівець по збуту поцупленого м'яса та інших смачних виробів. А хіба це опудало здатне на щось клюнути? засумнівався водій другого класу, котрий, як кажуть на Дерибасівській в Одесі, за шість останніх років двічі проходив академію в місцях, зовсім не схожих на Аркадію чи Лонжерон. Не такі клювали, підморгнула кокетливо майстер сьомого холодильника. То й цей не втримається не святий. Але новачок гаряче взявся за справу. Він не реагував ні на сервелат, ні на печінку, ні на балики. Його підвищеною пильністю було здивоване навіть керівництво комбінату: з сумок та інших схованок лише за одне чергування було вилучено три свинячих окороки, сто кілограмів твердокопчених ковбас, десяток добрячих куснів Сала. Цей охоронець, братці, добряче підмочить нам репутацію, сказав майстер по збуту по- Психологічний фактор цупленої продукції. Треба тимчасово припинити комерцію або вивозити продукцію, коли його не буде на чергуванні. Бо підніме, нахаба, рей-вах на все місто. Якщо товариство пригадує, то я одразу попереджав, що цього типа…


 Copyright © 1922-2024 "Перець"