Журнал Перець
ГУМОР І САТИРА

Журнал Перець 1979 №08 Сторінка 2

(Телеграфне Агентство Перця)
Журнал Перець 1979 №08 Сторінка 2 - Телеграфне Агентство Перця. елеграфне Дкг ентстн о П е Р Ц Я Якщо і ця кулька тобі не до лиця, то я вже й не знаю, яку надувати. ЗАМОВНИК ДАЄ ГАРАНТІЮ Перцеві стало відомо з авторитетних джерел, що керівництво Турбів-ського побутового комбінату на Вінниччині протягом тривалого часу перебуває у важкому душевному стані, почуває себе знервованим, страждає безсонням. Як удалося встановити, винна у тому мешканка села Ст. Прилука Кондратюк Є. Ф. У присутності кореспондента ТАП громадянка Кондратюк урочисто запевнила керівництво комбінату, що залишить його у спокої одразу ж, як тільки їй буде повернуто кримпленовий костюм, зданий у хімчистку 11 квітня 1978 року (номер квитанції 133657). Мал О. МОНАСТИРСЬКОГО ЯКОЮ БУДЕ ВІДЗНАКА? ЧЕРНІВЦІ. (Кор. ТАП). Тут підбито підсумки змагання на найгірше використання залізничних вагонів. Переможцем визнано обласне управ- Без слів. Мал. В. ГОНЧАРОВА У вас столики лише на чотири персони, а ми всі хочемо сидіти поруч з Іваном Петровичем. ХАРЧАМИ-НЕ Був я нещодавно у Донецьку. Зайшов до родичів. Коли, здається, вже про все переговорили, тітка зітхнула: Нашій Оксані вже й заміж пора... Дуже хотілось би, щоб вона за випускника якогось донецького вузу вийшла. А чому саме донецького? питаю. Чим вони кращі від інших? Е-е-е! загадково усміхнулася тітка. Вони ж харчами не перебирають і готувати самі уміють. Бо у студентських їдальнях, знаєш, які харчі? Та не може бути, щоб у такому гарному місті і так негарно ставилися до студентів! не повірив я, і того ж дня вирішив відвідати студентські їдальні. Перше, на що я звернув увагу, в жодній їдальні, висловлюючись мовою кулінарів, не було перевкла-дання продуктів у страви. Ну, хоч би хто помилково на півграма більше м’яса в борщ, або півміліграма більше риби в юшку поклав. Ні, не траплялося такого. А от недовкладання і в їдальні № 35, яка обслуговує студентів держуніверситету, директор Н. Т. Колотько, і в їдальні № 45 музично-педагогічного інституту директор С. І. Винничук, і в їдальні № 8 політехнічного інституту директор М. Р. Віденський, і в їдальні № 10 медінституту директор В. М. Пав-лов... Одне слово, в усіх без винятку «економлять» м’ясо, сир, рибу, сметану, масло і навіть юшку. Чому порції такі маленькі? запитував я кухарів цих їдалень. Та хіба ж його вгадаєш, щоб точно було? А чому ж тоді більшими, ніж треба, не бувають? Та хіба ж…


 Copyright © 1922-2024 "Перець"