Журнал Перець
ВЕСЕЛА РЕСПУБЛІКА

Журнал Перець 1994 №09 Сторінка 4

(Усмішки)
Журнал Перець 1994 №09 Сторінка 4 - Усмішки. Лаврентій Н АГ ОРНИЙ. У пункті А доярка Б для Микола БОСАК. Мал. О. КОХАНА Відразу двоє, не один, Місця звільнили у трамваї!.. Людмила хитро подивилась: Ну-ну І як ти помістилась? Мал. С. ФЕДЬКА шо капіталізм - ПОДІЛИЛАСЬ ї Оце таку пригоду маю, Хвалилася Людмилі Христя. Сьогодні їхала в трамваї І запросили мене сісти. і Іще на молодих мужчин 1 Таки я враження справляю: До того вулика не підходь його приватизували... ПЕРЕВІРТЕ ПРАВИЛЬНІСТЬ ОФОРМЛЕННЯ АБОНЕМЕНТА’ На абонементі пови нен бути проставлень й відбиток касової машини. При оформленні передплати (переадресування) без касової машини на абонементі проставляється відбиток календарного штемпеля відділення зв’язку. У цьому випадку абонемент видається передплатнику з квитанцією про сплату вартості передплати (переадресування). Для оформлення передплати на газету або журнал, а також для переадресування видання бланк абонемента з доставочною карткою заповнюється передплатником чорнилом, розбірливо, без скорочень, відповідно до умов, зазначених у каталогах Союздруку. Заповнення місячних клітинок при переадресуванні видання, а також клітинки «ПВ МІСЦЕ» проводиться працівниками підприємств зв’язку і Союздруку. КУЛІНАРНІ ЗАДАЧІ чогось долила в свіжовидоєне молоко зовсім небагато води. У пункті Г лаборант молокозаводу, як не дивно, також Б, з певних виробничих міркувань долила й собі в те молоко ще трохи води. У пункті Р продавець магазину, хочете вірте, хочете ні, але аж два Б, добавила від щирого серця в бідон півбідона води. Який баран назвав таку продукцію молоком? У невелику кількість м'яса кладуть велику кількість хліба, трохи молотого перцю, цибулі, солі, все ретельно вимішують, надають форми листочків і смажать. У велику кількість хліба кладуть невелику кількість м'яса, трохи молотого перцю, цибулі, солі, все ретельно вимішують, надають форми кружалець і смажать. Чим відрізняються ці два вироби? У кафе С роблять такі биточки, що одним можна обслуговувати відвідувачів протягом тижня.…


 Copyright © 1922-2024 "Перець"