Журнал Перець
ВЕСЕЛА РЕСПУБЛІКА

Журнал Перець 1969 №23 Сторінка 3

(Телеграфне Агентство Перця)
Журнал Перець 1969 №23 Сторінка 3 - Телеграфне Агентство Перця. елеграфне НОВЕ ТОВАРИСТВО ПОЛТАВА. Як передає наш кореспондент, тут нещодавно виникло товариство самодіяльних архітекторів. Головою товариства обрано директора заводу «Продмаш» т. Владимирова, який зарекомендував себе тим, що начхав на заборону головного архітектора міста, начхав на генеральний план забудови Полтави і збудував новий цех там, де його не слід було будувати. Нове товариство охопило не тільки керівників деяких державних підприємств, а й кустарів-одиночои, що будують гаражі у 69 мікрорайоні біля самих дитячих ясел. Товариство чекає офіційного ви-знання з боку господарів міста. ПОЖЕЖНИК ВИПАДОК УЖГОРОД. (Наш. кор.). Ледве не згорів од сорому Т. С. Арабський начальник Ужгородського міського управління водоканалізації, коли йому продемонстрували понад 20 протипожежних гідрантів (біля заводу газ-апаратури, взуттєвої фабрики, пристанційних складів, бібколектору тощо), з яких жоден не видає ані краплини води. Незважаючи на те, що відтоді вже минув не один місяць, ніхто в Ужгороді і за холодну воду не брався, щоб відремонтувати гідранти. Не горить! заявив нашому кореспондентові т. Арабський, чухаючи лівою рукою праве коліно. УНІКАЛЬНА МАРКА Добре знають свою марку керівники Луганського виробничого об’єднання взуттєвих підприємств Н» 8. «Наша марка!» безпомилково визначають вони, одержавши від покупців чергові посилки з новенькими жіночими туфлями, на яких не тримаються підошви. ЗГУЩЕНИЙ ЧАС Згущене молоко, згущений газ... Останнім часом з’явилася ще одна новинка згущений час. Цю новинку широко впроваджують у життя працівники Жовтневого міського відділу зв'язку (Миколаївська область), доставляючи населенню газети по два-три номери за один раз. Як повідомив кореспондентові ТАП начальник Жовтневого відділення зв’язку, не за горами той щасливий час, коли кожний передплатник зможе одержати з рук листоноші одразу місячну підшивку періодичних видань. Івану Івановичу вгору ніколи глянути. ТРИ ГОДИНИ ЕКЗОТИКИ Чим можна здивувати сучасного відвідувача ресторану? Різноманітним меню? Вишуканим обслуговуванням? Смачними стравами? Все це старе, як бутерброд на буфетній вітрині. Сучасному відвідувачеві екзотику подавай! Чим більше екзотики тим сильніше враження. Той, хто їде на південний берег Криму, не може не помітити відразу за перевалом закличних неонових літер. Якщо до того ж водій вам багатозначно шепне, що в ресторані обслуговують офіціантки в костюмах гусарів, а замість столів і стільців пеньки, ви навряд чи стримаєтеся, щоб не зробити привал у «Привалі». Обираєте собі…


 Copyright © 1922-2024 "Перець"