Журнал Перець
ВЕСЕЛА РЕСПУБЛІКА

Журнал Перець 2022 №22 Сторінка 13

Журнал Перець 2022 №22 Сторінка 13. Свирид БЛАЖОВ Хизуєтесь своєю бібліотекою, професоре?! Утеплюю вікна свого кабінету, сусідко!... Сейран САФЕРЛІ ам ш,» іЖмй -Привіт, Олексо. Оце прокинувся, наївся, одягнувся - і біжу. А знаєш, куди? До куми. Казала, що домашню ковбасу приготувала. На пробу не кликала, але я сам надумався і біжу. Бо дуже люблю домашню ковбасу. Особливо приготовлену кимось. Береш шматочок за шматочком, запиваєш первачком і в очах розвидняється. Але нема про що говорити. -Дай на привітання відповісти, Остапе. -Кажи хутенько. Бо поспішаю. Адже домашня ковбаса трапляється не так і часто. Тим більше -приготовлена руками куми. До речі, вона неабиякий кулінар. Що не подасть - з мискою проковтнеш. Востаннє пригощала мене два дні тому. У мій день народження. Мациком. Що вже смачнюча штука! Кілограм цього делікатесу в магазині коштує майже пів тисячі. А я вмолов на тисяч п’ять. Тепер біжу на ковбасу. Але нема про що говорити. -Ти даси слово сказати? -Кажи без зволікань. Часу обмаль. Треба ковбасою посмакувати та ще на свіжі карасі до її родички заскочити, познайомився. У куми. На дегустації мацика. Вона і…


 Copyright © 1922-2024 "Перець"